Un SITE AȘA CUM EEUAnca Ilie sunt eu
Un SITE AȘA CUM EEUAnca Ilie sunt eu
EU

Anca Ilie sunt eu

Open a new page and… start writing.

Eu sunt… cea care cresc odată cu copiii mei, sunt cea care citesc cărți, traduc articole, cărți, filme, scriu articole, îmi place să merg la teatru, să aflu mereu ceva nou, să învăț, să mai descopăr ceva în lumea din jur, dar și la mine însămi.

Mai multe despre mine, ce fac, cu ce mă ocup acum și ce-am mai făcut notabil de-a lungul timpului – mai adaug pe parcurs, prin paginile acestui nou blog.
Sau și mai bine, Don’t tell, show.

Anul ăsta se împlinește un deceniu de când am început blogul meu cel mai longeviv, Blogonovela. Am în paralel și B24Kids. Vara asta, după ce transfer o parte din articole aici, le închid pe amândouă.

Credit foto: Mihai Răitaru, la Digital Parents Talks.

Hi, I’m Anca

Blog de familie, căţel şi purcel, de plimbări, vacanţe şi concedii fără plată, de poveşti, istorii şi geografii, de frustrări, complexe şi isterii, de bârfe, superstiţii şi prejudecăţi, de exclamaţii, afirmaţii şi interogaţii, de dor şi corazon de papel... Blog marca Ilie. Anca Ilie. După pregătirea academică, sunt filolog clasicist (absolventă de Studii Clasice, la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea Bucureşti), cu 3 masterate: Clasice, comunicare şi relaţii publice la SNSPA şi istorie la Central European University, Ungaria. Am adunat un deceniu de presă de specialitate - IT&C - sute de reportaje, interviuri, studii de caz, studii de piaţă pe teme de tehnologia informaţiei şi comunicaţii; apoi organizare de evenimente ; apoi m-am jucat "serios" cu cuvintele scrise, pe care le-am combinat pe B24Kids (articole, recenzii, prezentări, live blogging de la evenimente de parenting etc) sau le-am tradus (cărți non-ficion, beletristică sau diverse documente). Şi-apoi, am şi două colege de joacă de toată isprava, în cele două fiice ale mele - Roxana şi Ilinca. Online m-am jucat cu "Blog de tot felul" - Blogonovela1.Blogspot.com, şi îi anunţ şi pe alţi părinţi despre evenimentele jucăuşe pentru copiii lor în "Gazeta culturală a copiilor" - B24Kids.Blogspot.com. Dintre ocupaţiile prezente sau trecute găsiţi câteva prin paginile alăturate - ceva contribuţii la revistele online Club Diverta şi Catchy.ro, traduceri de carte - au apărut câteva zeci de cărţi în traducerea mea la editurile RAO, Litera. Dar şi alte variaţiuni pe aceeaşi temă. Mă găsiți pe email la [email protected] Facebook/anca.c.ilie Instagram/anca.c.ilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *