Adolescenți… de colecție

Fac ce fac, și dau de informații pentru adolescenți. Sau poate ele dau de mine, cine știe? 🙂 După concursul de scenarii scrise de adolescenți, unde am făcut parte și eu din juriul părinților (Teatrul Excelsior, concursul New Drama); după cursuri și ateliere pentru adolescenții de 14-17 ani (Fundația Calea Victoriei); astăzi vă povestesc despre o nouă colecție de cărți.

Se lansează o nouă colecție: CorinTeens

Adolescenții de peste 12-13 ani se vor îndrăgosti de la prima vedere de această colecție, iar iubirea lor va dăinui. Echipa Corint Junior pregătește cărți alese pe sprânceană, numai bune de citit în această perioadă de maturizare. Plăcerea lecturii se va cimenta, iar adolescenții de azi vor deveni cititorii devoratori de mâine – se anunță într-o informare a editurii Corint.

Ce veți găsi în CorinTeens? Titluri din tot spectrul literar, foarte atent alese pentru această perioadă preadolescentină a marilor schimbări, emoționale și fizice. 

Noua colecție va fi deschisă de două debuturi excepționale, ambele nominalizate la Goodreads Choice Awards și obținute în licitații dure. 

1. Șarpe și porumbel, în care Shelby Mahurin a reușit să reinventeze vânătoarea de vrăjitoare cu o combinație care te face să nu mai lași cartea din mână. O eroină grozavă, un sistem de magie complex și, desigur, o poveste de dragoste care te ține cu sufletul la gură. 

2. Casa de sare și amărăciuni de Erin A. Craig va fi cu siguranță o carte adorată de adolescenții în devenire pentru că este o versiune gotică, dar și romantică, a poveștii Cele douăsprezece prințese dansatoare, basmul cules de Petre Ispirescu. În SUA, a devenit imediat New York Time Bestseller.

Găsești totul despre noua colecție, de care nu te vei putea lipsi, pe paginile de Facebook și Instagram ale Editurii Corint.


Categories:

Tags:


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *