Un SITE AȘA CUM EEU2020, de bine: 9/12
Un SITE AȘA CUM EEU2020, de bine: 9/12
EUSuntem Povești

2020, de bine: 9/12

Septembrie a fost și mai plină de anxietate decât toate lunile de până acum, la gândul începerii școlii. Ce pregătim pentru școală? Cum va fi, online sau la școală/liceu? Toată clasa sau pe rând?

Dar ceva motive de bucurie tot am găsit și în această lună. Roxi face parte din echipa de baschet care a luat locul 1 pe țară la turneul final de baschet, la categoria lor de vârstă – U15 fete – turneu jucat la Ploiești, în aer liber, cu testarea de Covid a tuturor participanților în prealabil și în condiții de respectare a tuturor normelor în vigoare, inclusiv carantinarea în hotel a jucătorilor, arbitrilor și antrenorilor.

Și tot în septembrie am reluat plimbările în parc cu Linda, ocazie pentru ea de mare bucurie, și pentru mine, să admir coborârea toamnei peste parc, pas cu pas, zi după zi și o frunză galbenă după alta.

Mulțumesc, septembrie 2020!

Hi, I’m Anca

Blog de familie, căţel şi purcel, de plimbări, vacanţe şi concedii fără plată, de poveşti, istorii şi geografii, de frustrări, complexe şi isterii, de bârfe, superstiţii şi prejudecăţi, de exclamaţii, afirmaţii şi interogaţii, de dor şi corazon de papel... Blog marca Ilie. Anca Ilie. După pregătirea academică, sunt filolog clasicist (absolventă de Studii Clasice, la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea Bucureşti), cu 3 masterate: Clasice, comunicare şi relaţii publice la SNSPA şi istorie la Central European University, Ungaria. Am adunat un deceniu de presă de specialitate - IT&C - sute de reportaje, interviuri, studii de caz, studii de piaţă pe teme de tehnologia informaţiei şi comunicaţii; apoi organizare de evenimente ; apoi m-am jucat "serios" cu cuvintele scrise, pe care le-am combinat pe B24Kids (articole, recenzii, prezentări, live blogging de la evenimente de parenting etc) sau le-am tradus (cărți non-ficion, beletristică sau diverse documente). Şi-apoi, am şi două colege de joacă de toată isprava, în cele două fiice ale mele - Roxana şi Ilinca. Online m-am jucat cu "Blog de tot felul" - Blogonovela1.Blogspot.com, şi îi anunţ şi pe alţi părinţi despre evenimentele jucăuşe pentru copiii lor în "Gazeta culturală a copiilor" - B24Kids.Blogspot.com. Dintre ocupaţiile prezente sau trecute găsiţi câteva prin paginile alăturate - ceva contribuţii la revistele online Club Diverta şi Catchy.ro, traduceri de carte - au apărut câteva zeci de cărţi în traducerea mea la editurile RAO, Litera. Dar şi alte variaţiuni pe aceeaşi temă. Mă găsiți pe email la [email protected] Facebook/anca.c.ilie Instagram/anca.c.ilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *