Ce nu te învață la școală, înveți la Academia 1,61

Pentru că am avut experiențe plăcute cu cei de la Academia 1,61, îmi face plăcere să vă recomand, pentru copiii, adolescenții și tinerii voștri, cursurile pe care Academia 1,61 le ține în această toamnă. Găsiți mai multe detalii despre fiecare dintre ele pe site-ul organizatorilor.

1. Movie Debate Club – Octombrie – Noiembrie 2019
Dezbateri pe marginea filmelor. Un curs recomandat începând cu 10 ani (până spre 16, aș zice eu).

2. Real vs Fake NEWS  – Octombrie 2019
Fake news. Trump. Știri. Reclame. Brand. Imagini cu pisici. Life hacks. Filme Marvel. Super-eroi. Nerf-uri. PS4 versus xBox. Bio. Sport…. și multe alte cuvinte de care suntem înconjurați. Cursul le va explica copiilor de 10-14 ani cum să se descurce printre toate acestea, în 4 module decâte 2 ore.

Photo by Roman Kraft on Unsplash

3. Curs de FOTOGRAFIE – Octombrie 2019
Se știe că ”o imagine face cât o mie de cuvinte”, dar cum ajungem la acea imagine? Copiii și adolescenții de peste 10 ani pot învăța la cursul în 8 ședințe cu Mirel Holban, fotograf profesionist.

4. Ce NU te învață la ȘCOALĂ – curs de etică – Noiembrie 2019
Organizatorii spun: ”Ce încercăm noi prin acest curs este să le explicăm celor mici, pe înţelesul lor, că viaţa nu vine cu manual de instrucţiuni, dar că îşi pot crea propriul manual pentru fericire. Pentru că au informaţiile necesare în jurul lor. Trebuie doar să le identifice şi să le organizeze după propriul lor stil.” Pentru copii cu vârsta minimă de 10 ani.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *