2020, de bine: 1/12

Anul ăsta a fost… ca nici un altul! Dar a adus și câte ceva bun, totuși. Așa că, în spirit optimist, în 12 episoade – de azi până la sfârșitul anului – mi-am propus să văd ce mi-a adus mie și familiei mele bun anul 2020.

Azi, episodul 1/12: ianuarie 2020

Îmi doream de mult, cam de când mă știu, să merg iarna într-un loc unde nu e chiar așa de frig ca la noi, și să văd marea, iarna. 1 ianuarie 2020 ne-a prins în Italia, în drum spre schi (eu tot nu mă încumet să mai încerc, de la episodul cu tromboza, dar asta e altă discuție).

La malul mării Adriatice, la Grado, pe o vreme primăvăratică. Zilele următoare am vizitat alte atracții de mult așteptate – Veneția cu porumbeii și pescărușii din piața San Marco și Verona. La Veneția am fost imediat după inundație, dar am înțeles că asta se întâmplă aproape în fiecare an, și abia că am prins mai liber, am putut să admirăm în voie clădirile și să ne plimbăm cu vaporetto. Dar după-amiază s-a făcut ceață și era cât pe ce să nu ne mai putem întoarce de pe insula Murano. La Verona, la balconul Julietei, era mare adunare de oameni!

1/12: mulțumesc lui 2020 că am ajuns în Italia, la mare, la Veneția, Verona și la schi!

@fotografii din arhiva personală

Veneția, piața San Marco
Apus de soare pe Adriatica, la Grado
Veneția, desigur 🙂
Veneția
Undeva în Verona

Categories:

,

Tags:


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *