Un SITE AȘA CUM EKids and TeensReîncep evenimentele cu public în sală: EduCare, educație pentru succes
Un SITE AȘA CUM EKids and TeensReîncep evenimentele cu public în sală: EduCare, educație pentru succes
Kids and TeensParenting

Reîncep evenimentele cu public în sală: EduCare, educație pentru succes

Știți vorba poetului, „nu credeam să-nvăț…” Cam așa și eu cu pandemia asta, nu mai credeam, nu mai speram să mai revenim la evenimentele în sală, să ne vedem față în față, fără un ecran între noi, să vorbim unii cu alții, fără să așteptăm delay-ul de la zoom, teams și alte platforme! A fost bine și cu ajutorul acestor programe, nu zic. Dar să revenim la ce-a fost… ehe! Era un vis pus undeva, hăt, într-un viitor neprecizat.

Dar uite că am ajuns și la acest moment în care vă anunț, dacă nu ați aflat deja, și vă invit să luați bilete – căci mai sunt câteva – la evenimentul:

EduCare – Educație pentru succes

Nu unul, nu doi, nu zece, ci chiar 16 vorbitori de top, nume tot unul și unul, vor susține prezentări în 2 zile de eveniment: pe 21-22 mai, la București Auditorium Pallady.

Gáspár György, Diana Stănculeanu, Oana Moraru, Raluca Anton, Oana Niculae, Dr. Mihai Craiu și Valeriu Nicolae sunt câțiva dintre invitații cu care participanții la conferința Educație pentru succes se vor întâlni față în față pe 21-22 mai, la București Auditorium Pallady.

Potrivit organizatorilor, evenimentul, primul de această anvergură în ultimii 2 ani, reunește specialiști în psihologie, medici, oameni de știință, specialiști în educație care abordează în prezentările lor multiplele fațete ale succesului.

Succesul și-a schimbat mult definiția în ultimii doi ani, pentru fiecare dintre noi. Ca părinți care am trecut printr-o pandemie, ducând copiii la școala online și educându-i între două ședințe de zoom, ne-am redefinit cam toate conceptele care, însumate, formau imaginea succesului în viață, pe care ni-l doream pentru noi și copiii noștri.
Am (re)învățat să prețuim relațiile, sănătatea fizică și mintală, tehnologia, libertatea, comunitatea. Am început să ne raportăm diferit la bani, educație, stimă de sine, toleranță, informație sau viitor. Și a fost nevoie de o pandemie și de un război la granițele noastre, pentru a realiza că dincolo de propriile definiții date succesului, adaptabilitatea este o componentă importantă în alchimia lui.“
 – spune Petruța Tașcă, Managing Partner Mozaic Media, organizator al evenimentului.

Printre temele abordate la eveniment se numără:

 • Sănătatea mintală a copilului, o cale către evitarea dependențelor
 • Valoarea banilor, valoarea lucrurilor
 • Știinta relațiilor
 • Amintiri din viitor: copiii si tehnologia viitorului
 • Plictiseala, între pericol și muză creatoare
 • Educație pentru sustenabilitate
 • Importanța lecturii în copilărie
 • Cum educăm stima de sine a copiilor
 • Educația pentru toleranță și diversitate
 • Știrile false și cum ne învățăm copiii să le combată
 • și multe altele. Găsiți aici agenda completă a evenimentului și detalii despre speakeri.

Moderatorul conferinței Educație pentru succes este Alex Zamfir, blogger și fondatorul The Funny Brand.


Participarea la eveniment se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe Myticket.ro. 30% din încasările pentru bilete se redirecționează către Asociația Magic, organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

B24Kids by Anca Ilie (ancailie.ro) se bucură să se numere printre partenerii media și la această ediție. Voi aduna impresii de la fața locului și voi face scurte rezumate ale prezentărilor. Ne vedem acolo! 🙂

Hi, I’m Anca

Blog de familie, căţel şi purcel, de plimbări, vacanţe şi concedii fără plată, de poveşti, istorii şi geografii, de frustrări, complexe şi isterii, de bârfe, superstiţii şi prejudecăţi, de exclamaţii, afirmaţii şi interogaţii, de dor şi corazon de papel... Blog marca Ilie. Anca Ilie. După pregătirea academică, sunt filolog clasicist (absolventă de Studii Clasice, la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea Bucureşti), cu 3 masterate: Clasice, comunicare şi relaţii publice la SNSPA şi istorie la Central European University, Ungaria. Am adunat un deceniu de presă de specialitate - IT&C - sute de reportaje, interviuri, studii de caz, studii de piaţă pe teme de tehnologia informaţiei şi comunicaţii; apoi organizare de evenimente ; apoi m-am jucat "serios" cu cuvintele scrise, pe care le-am combinat pe B24Kids (articole, recenzii, prezentări, live blogging de la evenimente de parenting etc) sau le-am tradus (cărți non-ficion, beletristică sau diverse documente). Şi-apoi, am şi două colege de joacă de toată isprava, în cele două fiice ale mele - Roxana şi Ilinca. Online m-am jucat cu "Blog de tot felul" - Blogonovela1.Blogspot.com, şi îi anunţ şi pe alţi părinţi despre evenimentele jucăuşe pentru copiii lor în "Gazeta culturală a copiilor" - B24Kids.Blogspot.com. Dintre ocupaţiile prezente sau trecute găsiţi câteva prin paginile alăturate - ceva contribuţii la revistele online Club Diverta şi Catchy.ro, traduceri de carte - au apărut câteva zeci de cărţi în traducerea mea la editurile RAO, Litera. Dar şi alte variaţiuni pe aceeaşi temă. Mă găsiți pe email la [email protected] Facebook/anca.c.ilie Instagram/anca.c.ilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *